5 doplnkov pre každého muža

Mužský outfit nebude nikdy kompletný bez správne zvolených doplnkov. Aj jednoduchý drevený motýlik ho dokáže dostať z “vyzerám dobre” na “vyzerám perfektne!”. Preto pre Vás Treaf zostavil rebríček 5 doplnkov pre každého muža.

1) Hodinky

Všetci dobre vieme, že čas je v živote dôležitý. To, čo na hodinkách najviac milujeme je perfektná rovnováha medzi praktickosťou a módou. Ak navštívite akýkoľvek obchod, určite uvidíte širokú škálu hodiniek. Ale ako si vybrať?

Ak napríklad každodenne nosíte oblek tak si určite nechcete kupovať športové hodinky. Každý muž by mal mať aspoň jeden typ elegantných hodiniek na dôležité udalosti a aspoň jeden typ na neformálne nosenie.  Ideálne je striedať aj remienky napríklad podľa farby ostatných častí outfitu alebo podľa ročného obdobia (kožený remienok vie byť v letných mesiacoch dosť otravný, preto je lepšie cez leto nosiť plátený, kožu si odložte na zimu). Bohatý výber nájdete napríklad tu.

V skutočnosti je však najdôležitejšie v čom sa cítite pohodlne. Chcete nosiť zelené? Páči sa Vám veľký ciferník? Určite choďte do toho.

Hodinky

2) Drevený motýlik

Ak je Vám kravata nepohodlná, drevený motýlik je riešenie. Nielenže Vám dodá pocit elegancie, ale sofistikovaný vzhľad povie ostatným, že ste hrdý na to, ako sa obliekate a za to Vás budú ľudia rešpektovať. Je úplne jedno či chodíte formálne alebo neformálne oblečený, drevený motýlik sa hodí takmer ku všetkému. Ako pri všetkom aj tento doplnok je nutné skombinovať s ostatnými. Typ dreva by mal pri motýliku ladiť s farbou kože opasku alebo s farbou kože topánok. Pozor! Niektoré motýliky vyzerajú skutočne lacno a to určite nechcete. Širokú škálu kvalitných drevených motýlikov nájdete u nás.

Drevený motýlik

3) Manžetové gombíky

Tento bod je každému jasný. Manžetové gombíky sa viac využívajú vo formálnejších outfitoch so sakom, ale je možné ich nosiť aj na neformálne udalosti. Novým výstrelkom módy sú drevené manžetové gombíky, pôsobia naozaj exkluzívne, najmä ak sú skombinované napríklad s dreveným motýlikom s rovnakým typom dreva.

Drevené manžetové gombíky

4) Slnečné okuliare

Okuliare sú na letné mesiace nevyhnutnosť. Je to nadčasový trend v módnom svete, mali by ho mať naozaj všetci. Pri kúpe uprednostnite kvalitu pred kvantitou. Samozrejme, okuliare môžu stáť skutočne veľa, je na Vás koľko chcete investovať. Ich štýlová estetika Vám dokáže dodať sofistikovaný, profesionálny vzhľad ( popri tom môžu napríklad maskovať víkend bez spánku 🙂 ).

Okuliare

5) Úsmev

Mal by byť samozrejmý. Ak sa ráno zobudíte s úsmevom nespravíte deň krajší len sebe ale určite aj Vášmu okoliu.

Úsmev

Pridať komentár