6 dôvodov prečo nosiť drevený motýlik

Niektoré prvky v móde pretrvajú naveky, iné sa na určité obdobie vytratia a o pár rokov sa vrátia v trochu pozmenenej podobe. Rovnako to je aj s motýlikmi. V začiatkoch 20. storočia to bol jeden z najobľúbenejších pánskych doplnkov a dnes je späť! V drevenej podobe…

1) Ženy milujú dobre oblečených mužov

Ženy milujú mužov so sebavedomím a to na prvý pohľad najlepšie ukážete úhľadným outfitom s dobre zvolenými doplnkami (viac sa dozviete v našom článku zameranom na doplnky pre muža). Drevený motýlik medzi ne samozrejme patrí. Ukážte, že sa viete dobre obliecť, ženy Vám nedajú pokoj!

Pár

2) Ľudia si zapamätajú “muža s dreveným motýlikom”

Taký jedinečný doplnok ako drevený motýlik Vás odlíši od všetkých ostatných mužov v miestnosti (ďalšie typy ako sa stať pravým gentlemantom nájdete v našom článku Ako byť pravý gentleman). Možno ani nie je také dôležité aby šlo o drevený motýlik, dôležitá je aj jeho kvalita, drevina, z ktorej je vyrobený… Je veľký rozdiel nosiť motýlik z preglejky a zo vzácnej dreviny ako je tento:

3) Výborný štartér konverzácie

Budete žasnúť nad tým koľko ľudí sa chce s Vami pozhovárať a nedokáže prelomiť ľady. Zjednodušte im to aspoň takýmto spôsobom. Nie je nič jednoduchšie ako prísť a spýtať sa “Ahoj, krásny drevený motýlik odkiaľ ho máš?”, a vy určite odpoviete z Treaf.sk 😉 .

Konverzácia

4) Sú praktickejšie ako kravata

Kravaty sú fajn, určite. Ale museli by ste byť skutočne neopatrný aby sa Vám na motýlik dostal fľak od omáčky. Pokiaľ by sa tak stalo (fuf, ako sa Vám to podarilo ? 🙂 ), stačí zobrať navlhčenú handričku a drevený motýlik pretrieť.

Pravému gentlemanovi samozrejme nerobí problém zaviazať si kravatu, v rannom zhone to ale môže byť problém. Drevený motýlik od nás má jednoduchý patent, iba si ho nasadíte, zapnete a môžte vyraziť na jednanie.

5) Ocitnete sa v skvelej spoločnosti

Skvelý look Vám určite otvorí mnohé dvere, o tom ale tento bod nebude. Mnoho slávnych si zamilovalo nosenie motýlikov. Od Alberta Einsteina cez amerického prezidenta Abrahama Lincolna až po dizajnéra Manola Blahnika. Náhoda? Nemyslím si 🙂 . Skúste si odpovedať, nosili motýlikov pretože boli geniálny alebo boli geniálny pretože nosili motýlikov?

Úspešní muži

6) Vyzeráte priateľskejšie

Ľudia, ktorý na sebe majú motýlik pôsobia na ostatných priateľsky. Aj tak ho nezabudnite doplniť úsmevom. Aj drevina použitý pri tvorbe dreveného motýlika je dôležitá! Viac sa dozviete v našej sérií článkov Drevený motýlik – aké drevo si vybrať.

Priatelskosť

Pridať komentár