Dámsky motýlik – štýlový doplnok ku každému outfitu

Dnes sa mnoho žien oblieka do pánskeho štýlu, veľmi často  nosia motýlika alebo kravatu na krku ako muži. Preto sme sa rozhodli, že Vám k tejto téme napíšeme pár riadkov a ponúkneme tipy ako by ste motýlika mohli skombinovať s Vašim outfitom.

V minulosti bola kravata alebo motýlik výlučne pánskou záležitosťou. Do ženskej módy sa kravaty a motýliky dostali až na začiatku minulého storočia. Do módy ich priniesla napr. Marlene Dietrichová alebo Kathrine Hapburnová. Tieto dve ženy nosili pánsky štýl, boli známe oblečením na mieru, klobúkmi, košelami na gombíky alebo kravatami.

MD

Drevený tvarovaný motýlik – jedinečný kúsok vo Vašom šatníku

Drevené motýliky sú veľkým hitom v pánskych šatníkoch a dajú sa využiť na rôzne príležitosti. Inak to nie je ani pri motýlikoch pre ženy. Dnes už nájdete drevené dámske motýliky z rôznych drevín. Motýliky sú kombinované s rôznymi látkami, farbami či tvarmi.

V našej ponuke nájdete krásne dámske drevené tvarované motýliky, ktoré vďaka svojmu tvaru pekne priliehajú ku krku a neodstávajú. Výber, ktorý Vám ponúkame je široký a nájdete u nás typicky slovenské dreviny ako je napríklad hruška ale aj exotický mahagón.

Dámsky drevený motýlik je doplnený úzkou stužkou, ktorej farbu či vzor si môžete zvoliť z našej širokej ponuky, kde nájdete motýliky s jednofarebnou látkou alebo aj s kvetinovými vzormi. Na motýlika si môžete nechať vygravírovať napríklad svoj monogram či meno, čím sa stane motýlik ešte jedinečnejším.

Dámsky motýlik
Dámsky motýlik

K dámskemu motýliku nemusíte mať vždy len kostým či košeľu

Keď sa spomenie dámsky motýlik, väčšinou si každý predstaví elegantný outfit, ktorý je doplnený košelou, sakom či opätkami. Dnes toto už dávno neplatí, motýlik neslúži len na to aby bola košeľa vždy zapnutá ako to bolo v minulosti. Motýlik je symbolom formálneho dress codu a prvým gentlemanským symbolom.

Motýlik nepatrí len na červený koberec so smokingom ale hodí sa aj k rôznym pouličným štýlom. Môžete ich nosiť každodenne a nie je k tomu nutné nadmernú eleganciu. Skúste si obliecť krémové sako s bielou košelou a šortkami.  Doplňte outfit motýlikom a budete hviezdiť všade, kadiaľ pôjdete.

Ďalšou variantou môže byť aj dlhý kabát s košelou a čiernymi skinny nohavicami. Elegantné topánky pánskeho štýlu a motýlik a outfit je hotový.

Outfit
Outfit

Motýlik sa hodí naozaj k čomukoľvek. Môžete ním osviežiť svoj rifľový outfit alebo aj krásny štrikovaný zimný sveter, ktorý zrazu nebude vyzerať tak všedne. Sivý jednoduchý sveter môžete doplniť krásnym bodkovaným motýlikom a outfit bude krásny, jednoduchý a oživený farbou.

Outfit
Outfit
Outfit
Outfit

Posledný outfit, ktorý si dnes ukážeme je s krásnymi červenými šatami, ktoré sú doplnené čiernym motýlikom a klobúkom.

Outfit

Pridať komentár