Zasnúbte sa s Treaf.sk

Blíži sa nám svadobná sezóna a preto Vám nasledujúce týždne budeme prinášať rubriku s Treaf.sk až ku svadbe.

Prvá časť nášej rubriky sa bude venovať zasnúbeniu a tento článok je teda určený hlavne mužom. Máte pocit, že je už ten správny čas na ďaľší krok vo Vašom vzťahu? Chcete sa zasnúbiť? My Vám radi pomôžeme! Je tu jar a spolu s ňou sa opäť začína všetko nové. Na okolo všetko kvitne a vonia a to môže byť ten správny čas aj pre Vás. Neviete ako, kedy a kde tento krok spraviť? Práve preto Vám prinášame tipy ako všetko dokonale zorganizovať 🙂

Zasnúbenie

Originálne miesto na zasnúbenie

Milovníci prírody

Chcete aby Vaša žiadosť o ruku bola naozaj originálna a jedinečná? Vyberte to najkrajšie miesto pre Vás oboch. Milujete prírodu alebo hory? Neváhajte a choďte do toho! Požiadajte ju o ruku na Vašom obľúbenom kopci, hore či štíte a dajte jej svet ako na dlani. Alebo chcete viac romantiky? Choďte spoločne do parku a spravte si piknik. Nezabudnite na jahody či šampus a užite si krásne jarné počasie, slnko a chvíle plné romantiky.

Piknik

Milovníci mestkého ruchu

Obaja zbožňujete mestský ruch? Máte obľúbené miesta na svete, kde sa neustále vraciate alebo ste sa tam zoznámili? Tak to je to správne miesto pre Vás! Takéto miesto bude pre Vás ešte nezabudnuteľnejšie. Pokľanite pred svoju vyvolenú pri Eiffelovej veži alebo London Eye, medzi tými všetkými ľuďmi, ktorí tam denne prejdú a ukážte svetu, že ona je pre Vás tá pravá.

Ak milujete teplo, more  a morský vánok, to najkrajšie miesto pre Vás bude krásna piesočnatá pláž pri západe slnka. Na svete je toľko miest, ktoré z Vášho ďalšieho kroku vo Vašom vzťahu môžu spraviť ešte krajší zážitok.

Láska v meste
More

Nezabudnite na detaily

Každý muž i žena si predstavuje zasnúbenie dokonalo a výnimočne. Spravte ho také aj Vy. Myslite na všetky detaily, ktoré na danom mieste môžete vyladiť. Nezabudnite na šampanské, kvety, jahody alebo prípravu toho, čo svojej nastávajúcej chcete povedať. Ak Vám to miesto dovoľuje oháknite sa a buďte štýlový, pripravte sa na ďalší krok vo svojom živote dokonale 🙂 Môže Vám pomôcť napríklad náš drevený motýlik, či manžety.

Piknik

Vyberte správne to najdôležitejšie – prsteň

Základom všetkého je prsteň. Ten budete určite potrebovať. Vyberejte srdcom, taký, ktorý je podľa Vás k nej ten najlepší a bude sa k nej dokonale hodiť. Ako môj priateľ hovorí “Ty by si si ma zobrala aj keby Ti dám cibuľový krúžok” 😀 mnohokrát to tak s nami ženami je ale keď si dáte záležať a vyberiete ho Vy sami, verte, že každá bude šťastná. Nezabudnite ani na dokonalú krabičku, ktorá môže tento deň pripomínať a s týmto Vám radi pomôžeme práve MY! U nás si môžete dať vyrobiť krabičku priamo na mieru s otázkou či Vaša vyvolená za Vás vydá alebo s dátumom zasnúbenia. Je to len a len na Vás! Prajeme veľa šťastia 🙂

Krabička na prsteň

Pridať komentár