Oživte svoj svadobný oblek doplnkami od Treaf.sk

Vaša svadba sa už nezávratne blíži. Nevesta si vyberá dokonalé šaty, topánky, doplnky a na ženíchovi zase ostáva výber správneho obleku. Ak chcete na svojej svadbe vyzerať štýlovo a mať doplnky, vďaka ktorým ešte viac vyniknete tak poďte povedať to vytúžené “ÁNO” spolu s nami.

V našej ponuke nájdete drevené motýliky, manžetové gombíky, vreckovky a hodinky. Tento týždeň sme Vám dokonca zaradili do ponuky aj jedinečné ponožky s monogramom. Postupne sa budeme všetkým doplnkom venovať a vytvoríme  tak pre Vás dokonalý outfit.

Svadobne doplnky
Obleky

Svadobný oblek

Najdôležitejšie je aby Vám oblek správne sedel a preto ak neviete akú veľkosť potrebujete, tak využite  služby odborníka. Poďme sa ale radšej venovať tomu aké trendy sú na rok 2019. Veľmi žiadané sú v súčasnosti bledé obleky napríklad v jemnej ružovej farbe ale nájdu sa aj muži, ktorí si radi oblečú cukríkovo – ružovú.

Zaujímavé sú aj nové látky, ktoré sa neustále viac využívajú ako napríklad zamat, menčester alebo škótska kocka. Obleky z týchto materiálov sú však vhodnejšie na jesenné alebo zimné obdobie.

Do popredia sa stále čoraz viac dostávajú obleky, ktoré sú kombinované s  krátkymi nohavicami alebo teniskami.

Svadobný oblek okrem toho nie je veľmi lacná záležitosť, preto si v mnohých svadobných salónoch môžete obleky požičať. Napríklad v našej blízkosti nájdete Svadobný salón Karolína, ktorý požičiava nádherné a kvalitné obleky značky MasterHand.

Svadobny oblek

Vyberte si správny drevený motýlik

Drevený motýlik môže byť jedinečným obohatením Vášho outfitu. V našej ponuke nájdete množstvo motýlikov, či už tvarované alebo ploché, ktoré sú vyrábané z rôznych drevnín.  Motýlik zlaďte s Vašimi topánkami či opaskom a vytvorte tak jedinečný čistý outfit, v ktorom určite zažiarite.  Motýlik z mahagónového dreva sa výborne hodí k doplnkom z kože v koňakovej farbe. Na motýliku si môžete zvoliť aj látku, tak aby pasovala k Vášmu obleku.

Drevený motýlik

Drevené manžetové gombíky a vreckovka

K drevenému motýliku môžete doladiť rovnako aj manžetové gombíky v rovnakej farbe dreva. V našej ponuke nájdete dva druhy manžetových gombíkov a rôzne prevedenia napríklad aj s gravírovaním. Pokiaľ chcete na manžetách svoj vlastný monogram, či dátum svadby nie je problém, radi Vám ich personalizujeme.

V našej ponuke nájdete aj viacero vreckoviek do saka. Môžete si vybrať buď látkové alebo drevené vreckovky. Z látkových vreckoviek si môžete zvoliť úžasnú brokátovú látku, ktorá dokonale vynikne na saku alebo klasickú látkovú vreckovku, ktorú môžete oživiť vyšívaním.

Manžetové gombíky
Drevená vreckovka

Drevené hodinky a ponožky s monogramom

Váš svadobný oblek môžete oživiť drevenými hodinkami, ktoré Vám potom ostanú ako spomienka po zbytok Vášho spoločného života.

Okrem toho v našej ponuke nájdete aj ponožky z BIO bavlny s iónami striebra, na ktoré si môžete nechať vyšiť Váš vlastný monogram.

drevene-hodinky-timewood-leon
Ponožky

Doplnky podľa Vás a Vašich predstáv

Na všetky produkty z našej ponuky je možné vygravírovať alebo vyšiť dátum svadby, meno či monogram. Spravte tak z každého kusu našich výrobkov ešte jedinečnejšie kusy a nechajte ich pripomínať Vám pri každom  nosení Váš výnimočný deň.

Prajeme Vám šťastnú ruku pri vyberaní Vášho svadobného outfitu 🙂

Drevené doplnky

Pridať komentár