Svadobná kniha hostí – spomienka na celý život

Prinášame Vám ďalší článok z našej rubriky  S Treaf.sk až ku svadbe. Tentokrát sa budeme zaoberať svadobnou knihou hostí, ktorá sa pomaličky stáva neodlúčiteľnou súčasťou svadieb. Kniha hostí môže byť úžasnou spomienkou na Váš “deň D”. Svadobná kniha hostí je práve jednou z  pamiatok, ku ktorej sa budete radi vracať znova a znova.

Na čo slúži svadobná kniha hostí?

Možno ste sa so svadobnou knihou hostí ešte nestretli alebo si myslíte, že ju nepotrebujete.  My si myslíme opak, pretože svadobná kniha hostí je skvelou spomienkou na Váš svadobný deň a všekých blízkych, ktorí strávili tento deň spolu s Vami. Je to skvelý spôsob ako zapojiť hostí a získať od nich priania, vtipné rady či ilustrácie, ktoré môžu byť sladkou pripomienkou Vášho svadobného dňa.

Dnes sa už stále viac lepia do svadobných kníh hostí aj fotografie z takzvaných fotoboxov. Takýto fotobox si môžete prenajať napríklad od LK studio, ktorí majú  v ponuke tzv. Smilebox spolu s knihami hostí od nás. Každý z hostí sa môže vyfotografovať  s vtipnými rekvizitami a potom Vám fotku spolu s odkazom nalepí do Vašej knihy hostí. Posúďte sami, nebola by to dokonalá spomienka?

Kniha hostí

Čím sú naše svadobné knihy hostí výnimočné?

U nás v ponuke nájdete až tri druhy drevených svadobných kníh z ktorých si môžete vybrať.  Na výber máte svadobnú knihu s dreveným otváraním, knihu s látkou alebo s pružinkou. Je to iba na Vás a Vašich predstavách.

Drevený fotoalbum
Drevený fotoalbum
Kniha hostí

Pri každej našej knihe hostí si môžete vybrať  zo štyroch farieb, ktoré máme v ponuke. Taktiež si môžete zvoliť vzor na knihu aký sa Vám páči prípadne radi prispôsobíme Vašu vysnívanú svadobnú knihu hostí k Vašim oznámeniam, tak aby Vám všetko dokonale ladilo.

Do drevenej knihy hostí si budete môcť vybrať aj text, v ktorom poďakujete všetkým Vašim známym za to, že na svadbu prišli a že sa rozhodli Vám nejaký odkaz zanechať. Štandardne máme v ponuke dva texty ale Vašej fantázii sa medze nekladú.

Radi celú Vašu knihu pripravíme podľa Vašich predstáv a premýslime spolu s Vami všetko do detailov.

Kniha hostí

Netradičné svadobné knihy hostí

Kniha svadobných hostí prešla už dlhú cestu od úplne tradičného dizajnu svadobných kníh v knižnej podobe  alebo môžete byť kreatívnejší a zvoliť si úplne inú svadobnú knihu hostí. Preto sme sa rozhodli, že okrem našich svadobných  kníh hostí vám predstavíme aj ďalšie netradičné knihy.

Kniha hostí
Kniha hostí

Môžete si vytvoriť napríklad svadobnú knihu hostí z kociek na Jenga vežu a hostia Vám môžu jednotlivé kocky podpísať. Hostia sa tiež môžu podpísať na stromoch pomocou svojich odtlačkov prstov.

Kniha hostí
Kniha hostí

Ak sa teda rozhodujete, čo všetko ešte musíte zariadiť na svoju svadbu, tak neváhajte a zaobstarajte si nejakú zo svadobných kníh. Bude pre Vás určite jednou s nezabudnuteľných spomienok na Váš deň. Ak si vyberiete práve tú naša budeme sa veľmi tešiť a radi Vám s celým výberom pomôžeme.

Zdroj obrázkov: Weddingsonline.ie

Pridať komentár