Prečo je drevený fotoalbum správna cesta na uchovanie Vašich spomienok?

Už je to nejakú dobu, čo si ľudia chcú opäť uchovávať svoje spomienky aj inak ako len na diskoch svojich počítačov, CD-čkách alebo USB kľúčoch.  V súčastnosti je mnoho možností ako si môžete svoje spomienky uchovať. Už dlho sú trendom rôzne fotoknihy, ktoré si môžeme upraviť podľa vlastných predstáv.

Fotoalbumy sú späť

Do módy sa dnes ale vracajú opäť klasické fotoalbumy, kde si môžete svoje fotky lepiť či vkladať. Dnes už nájdete fotoalbumy od výmyslu sveta od zakladacích cez samolepiace až po tie s foto rožkami. Vybrať si môžete z čohokoľvek, záleží len na Vás aký fotoalbum je pravý pre Vaše spomienky a ktorý typ Vám bude najviac vyhovovať.

Photo

Handmade fotoalbumy

Dopredu sa stále viac dostáva ručná výroba, ktorá rastie aj v oblasti fotoalbumov. Fotoalbumy vyrobené technikou scrapbooking, drevené fotoalbumy a mnohé iné si stále viac nachádzajú svojich majiteľov. Vybrať si už dnes môžete z rôznych techník, ktoré sú pri výrobe fotoalbumov používané.  Ručne vyrábané fotoalbumy sú jedinečné a práve preto si v dnešnej dobe razia popredné miesta.

Drevené fotoalbumy od Treaf.sk

V našej ponuke nájdete drevené fotoalbumy, ktoré sú taktiež vo veľkej miere personalizované. Vyrábané sú z bukového dreva, ktorá je precízne brúsené a maľované. Ku každému nášmu zákazníkovi pristupujeme individuálne – pomôžeme mu s výberom farby či vzoru. Zasielame niekoľko návrhov, z ktorých si môžete vybrať. Následne sa púšťame do výroby 🙂 Záležať si dávame aj na balení, pretože to podľa nás dnes tiež hýbe svetom. Drevené fotoalbumy sú správnou voľbou pre každého, kto chce mať doma jedinečný fotoalbum iba pre Vaše spomienky.

Pridať komentár