Zaznamenajte si svoje zážitky z ciest s Výletníkom

Milujete cestovanie? Počas roka navštívite mnoho krásnych miest, zažijete rôzne kulinárske zážitky a spoznáte rôzne kultúry? A my chceme byť pritom! Preto sme pre Vás vytvorili Výletník.

Do Výletníku si môžete zapisovať svoje zážitky z Vašich ciest a doplniť ich fotografiami. Predpripravené stránky Vás prevedú Vašimi výletmi a zaznamenajú to najkrajšie, čo ste na nich zažili.

Výletník

Poďme na vypĺňanie Výletníku spolu!

Ako prvé vyplňte komu Výletník patrí a nalepte svoju fotografiu 🙂

Vyznačujte si miesta, ktoré ste navštívili. Na vyznačenie miest, máte vo Výletníku k dispozícii mapu sveta a Slovenska. Na začiatku Výletníku tiež nájdete priestor na zoznam všetkých výletov, ktoré si vo Výletníku zaznamenáte.

Výletník
Výletník

A teraz šup na Vaše Výlety. Pre každý Výlet máte vyhradených 6 stránok. Dve stránky si  môžete vyplniť ako len chcete!  Na prvej stránke Vášho výletu si vyplníte miesto kam cestujete, dátum a s kým ste sa vydali zažiť ďalšie dobrodružstvo. Nechajte voľný priebeh svojej predstavivosti a dokreslite si rôzne obrázky či obohaťte svoj Výletník o farby 🙂

Výletník

V ďalšej časti Výletníku budete mať dostatok miesta na vymenovanie tých najzaujímavejších miest, ktoré ste počas Vášho tripu zažili. Je len na vás ako si Výletník vyplníte, napr. my sme si najzaujímavejšie miesta napísali po jednotlivých dňoch, ktoré sme v Londýne strávili. Pri každom výlete nájdete ešte malú mapku sveta, kde si vyznačíte miesto výletu. Na druhej stránke nájdete prázdny priestor, my sme ho využili na nalepenie, čo najviac fotografií z nášho výletu v Londýne.

Výletník
Výletník

V ďalšej časti Výletníku sa povenujete najlepšiemu zážitku z Vašej cesty či najlepšiemu jedlu. A čo Vám pri vyslovení miesta, kde ste boli napadne ako prvé? Nám utkvela obrovská stanica Liverpool station, na ktorú sme pricestovali z Londýnskeho letiska 🙂

Výletník
Výletník

Posledná časť Výletníku je venovaná posledným fotografiám z Vášho výletu a obálke spomienok. Túto obálku sme tam dali, aby ste si z ciest mohli uložiť napr. zberateľské mince či lístky z miest, ktoré ste navštívili.

Chceme  Vám spríjemniť jesenné večery tvorením Vašich cestovateľských príbehov pri teplom čaji. Preto sme sa rozhodli, že Vám naše Výletníky poskytneme s 15% dokonca októbra 2021 🙂 Zľavu si uplatníte s kódom Vyletnik15 pri nákupe v košíku.

Pridať komentár