Spomienky na detstvo zostávajú navždy, uložte ich s Treaf.sk

Detstvo je nádherné obdobie v živote dieťaťa a často naň spomíname počas celého života. Preto sme sa aj my v Treafe rozhodli, že budeme v septembri venovať pozornosť detičkám a pripravili sme mnoho noviniek.

Na veľa okamihov z detstva často zabudneme a na to sme tu my! S nami môžete ukladať spomienky svojho bábätka, ešte keď je v brušku. Budete mať tak krásne spomienky na obdobie tehotenstva a na nič dôležité nezabudnete.

 

Míľnikové kartičky

Pripravili sme pre Vás tehotenské míľnikové kartičky, s ktorými zaznamenáte ako Váš drobec rastie už v brušku. V ponuke máme aj vtipné tehotenské kartičky, ktoré Vás určite pobavia. Máme v ponuke aj míľnikové kartičky pre Vaše bábätko, so všetkými dôležitými životnými udalosťami, ktoré môže počas jedného roka zažiť 🙂

Drevené leporelo - Bábätko a Dúha
Drevené leporelo - Lesné zvieratká

Drevené leporelo

Ďalšou našou novinkou je drevené leporelo. Leporelo je vhodné na fotky Vášho novorodeniatka či Vašej novej rodiny. Vojde sa doňho 12 fotografií a papier si môžete zvoliť podľa Vašich preferencií buď biely alebo čierny, záleží len na Vás.  Drevené leporelo je ideálnym darček pre starých či krstných rodičov 🙂

Luxusný detský drevený fotoalbum
Drevený fotoalbum

Detské fotoalbumy

Do našej ponuky sme zaradili ako klasické menšie fotoalbumy, tak aj luxusný fotoalbum, ktorý je ideálny na zaznamenanie dlhšieho obdobia z detstva Vášho bábätka.  Do fotoalbumu sa vám vojde minimálne 160 fotografií formátu 10x15cm. Na fotoalbum si môžete nechať vygravírovať meno, dátum či miery Vášho malého zázraku.

Uchovajte všetky krásne spomienky na detstvo Vášho drobca s nami 🙂

Pridať komentár