Buďte netradiční a darujte na Valentína niečo výnimočné…

Sviatok všetkých zamilovaných – Valentín, je už za rohom, tak začneme náš dnešný článok týmto romantickým citátom, ktorý tak zbožňujeme.

“Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá; nezávidí, nevypína sa, nevystatuje sa, nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nemyslí na zlé, neteší sa z neprávosti, ale raduje sa z pravdy. Všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží. Láska nikdy nezanikne.”

Valentín

Lásku si máme prejavovať celý rok to je predsa úplne jasné, avšak prečo si nespraviť práve Valentín výnimočným dňom, ktorý bude iný ako všetky ostatné. Aktuálna situácia nám  kazí mnohé plány. Tento rok určite nestrávime Valentín v kine, divadle či v našej obľúbenej reštaurácii. To však neznamená, že nemôžeme stráviť príjemný deň s našimi blízkymi.

Premýšľali ste už o darčeku pre partnera, snúbenicu či pre kohokoľvek iného na kom Vám záleží? Valentín nemusí byť predsa iba o láske medzi dvoma partnermi ale aj vďačnosti za to, že niekto v našom živote je stále s nami. Dajte pocítiť ľuďom ktorých milujete, že Vám na nich záleží.

Prinášame Vám pár tipov, čo darovať na Valentína a ako tento deň stráviť, tak aby bol iný ako ostatné dni, ktoré aktuálne trávime v lockdowne.

Váš príbeh – spomínajte na to, čo všetko ste spoločne prežili

Vytvorte príbeh o Vás dvoch pomocou fotografií či kresieb. Doplňte celý Váš príbeh o rôzne komentáre alebo drobnosti, ktoré ste počas celého Vášho vzťahu nazbierali (môže ísť napríklad o lístky z kina, či vstupenky z parádnych miest, ktoré ste navštívili). Chcete aby celá kniha bola ešte jedinečnejšia? Radi Vám s tým pomôžeme a pripravíme Vám dizajn knihy na mieru, tak aby vystihoval Váš príbeh. Verte, že o krásny večer pretkaný Vašimi zážitkami bude krásny. Ak chcete ešte viac romantiky nezabudnite na sviečky, tie spravia vždy tú spravnú atmošku.

Drevený fotoalbum - Heart Mini
Drevený fotoalbum - Heart Mini

Pripravte výborné jedlo

Nie nadarmo sa hovorí, že láska ide cez žalúdok. Výborná večera či s láskou pripravené raňajky budú skvelým detailom Vášho Valentína. Vymyslite zaujímavý recept, koláčik alebo akékoľvek chutné prekvapenie pre osobu, ktorú s ktorou chcete stráviť tento deň. Na internete nájdete mnoho skvelých tipov napr. na vajíčka či tortu v tvare srdiečka. Už teraz Vám prajeme dobrú chuť. Chcete sa aj zabaviť? Pripravte napríklad ochutnávku rôznych čokolád či vína (Tip: môžete pripraviť ochutnávku čohokoľvek čo milujete, zaviažte si oči a tipujte čo to je, určite sa nudiť nebudete :D).

Perník - Valentín

Vytvorte jedinečnú kupónovú knižku

O kupónových knižkách ste už určite počuli a možno sa Vám to zdá už “otrepané” ale taký kupón na masáž nôh alebo raňajky do postele, môže byť poriadna topka 😀 Vymyslite vlastnú kupónovú knižku plnú skvelých aktivít (kreativite sa predsa medze nekladú). Popremýšľajte, čo by danú osobu potešilo a čo by ocenila (napr. ja by som ocenila keby niekto za mňa aspoň mesiac umýval riad, no zatiaľ to vyzerá skôr tak, že si budem musieť poriadiť umývačku riadu) 😀

Valentín

Buďte stále “spolu” na horách či každý deň v práci

Vymyslite niečo, čo Vás bude stále spájať, niečo čo bude mať každý z Vás vždy pri sebe. Môže ísť napríklad o prívesky na kľúče, o fotky v peňaženkách či náramky. Môže to by čokoľvek, čo Vás dvoch spája a vždy Vám bude pripomínať, že ste spolu. My sme nezaháľali a  možno sme to poňali troška ako klišé, ale vytvorili sme pre Vás brošňu v tvare srdca. Srdce je predsa najznámejším symbolom lásky. Každý z Vás bude mať jednu polovicu a keď budete spolu, tak srdce do seba dokonale zapadne, tak ako je to aj s Vami. Brošňu môžete nosiť na kabelke, ruksaku, šáli či saku, je to len na Vás. Jedno je jasné, vždy môže byť Vaša polovička s Vami na horách či v na pracovnej ceste v zahraničí.

Drevená brošňa - Srdce

Vyrobte kreatívnu Valentínku

Pamätáte si keď sme ešte boli deti a na škole chodila Valentínska pošta? Všetci vyrábali krásne pohľadnice, ktoré darovali svojím “objavom” alebo kamarátom a kamarátkam len preto, že ich mali radi.

Vráťte sa do detských čias a vytvorte krásnu kreatívnu Valentínku. Môžete kartičku celú pokresliť, alebo vybrať nejakú pohľadnicu, ktorá bude všetko vystihovať. Najdôležitejšie však je, čo na Valentínku napíšete, je dôležité aby to bolo veľmi osobné a hlavne od srdca (Tip: môžete to poňať aj zamilovaným listom, je to len na Vás). Tak sa nebojte a poďte na to 🙂

Valentín

Užite si spoločne strávený čas

Užite si spolu príjemný deň. Tento rok pripadá Valentín na nedeľu a hoci nám platí milión zákazov, tak do prírody už môžeme spokojne vyraziť (samozrejme dajte pozor na všetky opatrenia ale určite sa nenechajte odradiť). Bude síce mrazivo ale príjemné objatie predsa vždy zahreje. Môžete tak stráviť príjemný deň spoločne, niekde vonku s krásnym výhľadom.

Naplánujte si pekný večer, pripravte si nejaké dobrotky a zapnite Váš obľúbený film či seriál. Ak napríklad máte radi spoločenské hry ako my, tak strávte večer zábavou pri spoločenskej hre alebo napríklad aj pri PlayStation. Robte čokoľvek, pričom strávite spoločne pekný čas.

Dúfam, že Vás niektorý z našich tipov inšpiroval a ľúbte sa celý rok, nie len počas Valentína 🙂

Obrázky: Pexels.com

Pridať komentár