Uložte si všetky rodinné recepty na jednom mieste v Receptovníku

Dnes už dobré recepty nájdeme takmer všade – na internete, v milióne kuchárskych kníh, v e-bookoch či v rôznych mobilných aplikáciách. Takže núdzu o výber toho, čo dnes navariť by nemal byť taký problém.

Veľa ľudí rado varí práve podľa rodinných receptov. Vývar podľa mami, buchty podľa babky, či recept na domáci likér podľa dedka. Keď si ja spomeniem na babkinu hubovú polievku  z čerstvých oravských hríbikov alebo na bábovku či moravské koláče od druhej babky, tak sa mi hneď zbiehajú slinky. Určite to máte často aj Vy rovnako.

Práve takéto recepty sú našimi rodinnými pokladmi, aspoň my to tak berieme. Preto sme už všetky naše babičky poverili spisovaním receptov pre všetky ďalšie generácie.

Receptovník

Receptovník – ukryje všetky Vaše rodinné poklady

Práve preto sme sa rozhodli vytvoriť Receptovník, ktorý ukryje tie najlepšie rodinné recepty, ktoré ste počas života získali od svojich rodinných príslušníkov. Bude však aj výborným parťákom pre Vaše recepty, ktoré potom zanecháte napr. Vašim deťom.

V Receptovníku nájdete priestor na 30 tých najlepších receptov, ktoré naozaj s obľubou varíte alebo sú tradičné práve pre Vašu rodinu.

Receptovník

Jedlo, ktoré ožíva s našim Receptovníkom

Pri každom z tridsiatich receptov nájdete hneď na prvej strane aj miesto na fotografiu. Každé jedlo si tak budete musieť uvariť, aby ste mali fotku dobroty, ktorú ste si do Receptovníku zapísali a tak si vytvoríte svoju vlastnú dokonalú kuchársku knihu.

Ak chcete mať jedlo zapamätateľné podľa toho od koho recept máte, tak neváhajte a foťte keď si ho práve vychutnávate napríklad na návšteve u babičky. Ostane Vám tak pamiatka na to ako babičkine buchty nielen chutili ale aj skvelo vyzerali.

Tip od nás: Vyfoťte si s jedlom napríklad aj človeka, od ktorého dané jedlo máte a tak bude Receptovník nielen Vašou jedinečnou kuchárskou knihou ale zároveň krásnou spomienkou.

Receptovník

Tajná ingrediencia je vždy láska

Niektoré jedlo sa skladá z troch ingrediencií a je vynikajúce, iné potrebuje zase ingrediencií oveľa viac. No ako sa hovorí aby bola chuť skvelá, vždy je nutné pridať lásku.

Napríklad my sa vždy smeje spolu s babkou, že aj keď sa snažíme uvariť na chlp presne podľa jej receptu, tak nikdy nie je jedlo identické – asi to bude tou správnou štipkou lásky  pridanou v ten pravý moment.

V Receptovníku nájdete dostatok priestoru na ingrediencie a dve celé stránky na postup a jeden malý priestor napr. na zaujímavé poznámky. ktoré sa Vám s receptom stávajú.

Ak milujete varenie a recepty tak ako my, tak Receptovník bude pre Vás to pravé orechové. Naviac Vám naň radi vygravírujeme na mieru Vaše meno či prezývku, tak aby bol Recepetovník jedinečný a stvorený priamo pre Vás. Všetky Receptovníky nájdete na našom e-shope v kategórii Receptovníky 🙂

Pridať komentár