Najlepší darček pre muža

Jedna vec je tešiť sa, keď Vás niekto obdaruje. Je krásne vedieť, že na Vás niekto myslí. Krajšie ako byť obdarovaný je však darovať. Môže ísť o darček pre Vášho muža, darček pre otca… V našom článku určite nájdete aspoň kúsok inšpirácie, aj keď – najlepší? Trochu silné slovo na tak subjektívnu tému.

Všímajte si, čo má rád

Sledujte jeho záujmy, záľuby, všímajte si čomu sa rád venuje. Ak je zberateľ, porozhliadnite sa po nejakom kúsku, ktorý mu v zbierke chýba. Muži sú večné deti, doprajte im trochu radosti z hračky (nie plyšáka! 🙂 ). Veľa mužov poteší napríklad malý vrtuľník na ovládanie s kamerou alebo možno dron (nie možno ale určite). Všeobecne – všetko čo má na sebe kameru a dá sa to ovládať je vhodný darček pre muža. Ďalej to už závisí len od Vašej fantázie a rozpočtu.

Dron

Nie je náhodou knihomoľ?

Ak áno máte o starosť menej. Každý náruživý čitateľ ocení dobrú knihu. Pozor! Nesnažte sa nutne kupovať bestsellery. Všímajte si aké knihy už vlastní, nenápadne s ním preberte aké knihy ho bavia (začnite napríklad otázkou “Čo to čítaš?” alebo “O čom bola tá kniha čo si čítal?”). Veľmi dôležitý je žáner, keď ho bavia detektívky určite nechce dostať Rosamunde Pilcherovú.

Čítanie

Doprajte mu kúsok luxusu

Spojte príjemné s užitočným a darujte mu niečo vďaka čomu ho spravíte stredobodom pozornosti na každej akcii. Ak Vám pri každej príležitosti spomenie ako veľmi neznáša nosenie kravaty neváhajte a obdarujte ho dreveným motýlikom. V poslednej dobe sa drevený motýlik dostal do popredia medzi pánskymi doplnkami a nemal by nikomu chýbať. Určite sa nebojte zaplatiť za kvalitný výrobok. Širokú ponuku ručne vyrobených drevených motýlikov nájdete na Treaf. Ak stále váhate či je tento typ darčeku vhodný, možno Vám pomôže náš článok s dôvodmi prečo si drevený motýlik zaobstarať.

Dbá o svoj výzor

Stará sa každodenne o vzhľad svojich fúzov / brady? Určite by ho potešila kvalitná sada na holenie. Pridajte pekné darčekové balenie a bude v siedmom nebi.

Miluje vychytávky

Toto by mohla byť kapitola sama o sebe. Každý muž má v dnešnej dobre rád elektronické vychytávky. Určite stojí za to preskúmať trh nositeľnej elektroniky. Tu zase závisí od rozpočtu, pokiaľ je vyšší skúste pozrieť inteligentné hodinky, ak je nižší poobzerajte sa po inteligentných náramkoch na sledovanie telesnej aktivity (tu si však dobre pripravte nervy na pravidelné hlásenie “Pozri zlatko, už som prešiel xyz krokov” 🙂 ).

Ak náhodou nenosí hodinky alebo náramky, mohol by ho potešiť prenosný bluetooth reproduktor (muži milujú bluetooth 🙂 ). Bohatý výber bluetooth reproduktorov nájdete napríklad tu.

Pripomente sa mu

Nie, tričko s Vašou fotkou ho asi nepoteší 🙂 . Skvelý darček pre muža, ktorý trávi množstvo času v obleku sú drevené manžetové gombíky s drevenou vereckovkou. Pokiaľ sa jedná o drevené doplnky, vhodné je vyberať napríklad podľa farby topánok a opasku. Doplňte ich o osobitné gravírovanie, zaručene si vždy spomenie od koho ich dostal. Viac sa dozviete v našom článku, ktorý sa zameriava na pánske doplnky.

Drevený motýlik

Pridať komentár